ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Γανόδερμα και οι θεραπευτικές του ιδιότητες




Από το 84 μ.Χ. ο Διοσκουρίδης Ιατρός και Βοτανολόγος χρησιμοποιούσε το γανόδερμα και γνώριζε καλά τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Το γανόδερμα είναι ένα βότανο Ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο, λόγω της προσαρμοστικότητας του. Δηλαδή: Προσφέρει στον οργανισμό μας, αυτό που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή, δουλεύοντας αρχικά τις ομάδες οργάνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη Χωρίς Ουδεμία Παρενέργεια!

Το κορυφαίο Προσαρμογόνο βότανο Γανόδερμα . Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί στη φύση ως προσαρμογόνα (βότανα), με κορυφαίο το Ganoderma Lucidum , το οποίο βοηθά:
τόσο το Ανοσοποιητικό
όσο και το Νευρικό σύστημα
το Καρδιαγγειακό
στην Χοληστερόλη
την Παχυσαρκία
το Σάκχαρο
την Εμμηνόπαυση
την Αρθρίτιδα
την Υπέρταση & Υπόταση
τις Αλλεργίες και το Άσθμα

Τέλος δυναμώνει και ενισχύει τον οργανισμό για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα. Στοιχεία που σχετίζονται με την δράση του Ganoderma Lucidum, αναφέρονται αναλυτικά στην διεθνή βιβλιογραφία και υποστηρίζονται με πολλές κλινικές μελέτες. Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη → PubMed.org (στα Αγγλικά)

Σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες που περιέχει το γανόδερμα, είναι τα πιο δραστικά του συστατικά.
Σημαντικό επίσης είναι ότι η DXN είναι η μόνη εταιρεία στο κόσμο, που βάση πολυετών ερευνών κατέχει την τεχνολογία που της επιτρέπει να γνωρίζει, ποια από τα 200 είδη γανοδέρματος είναι τα πιο ιαματικά και να χρησιμοποιεί 6 από αυτά. Η επεξεργασία του γανόδερμα από την DXN, προκειμένου να βγει το εκχύλισμα, γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες.


Το Γανόδερμα είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο !
Τα προσαρμογόνα βότανα, παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος.Ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επιπέδων της χοληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη, χωρίς να αυξήσει την κακή. Το ganoderma γανόδερμα, κατέχει την κορυφή στη λίστα με τα 300 βότανα που έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα. Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα συστατικά του γανοδέρματος διαλύονται άμεσα στον οργανισμό μας, και έχει υψηλή και άμεση απορροφητικότητα που φτάνει και το 99%, ανάλογα τη ποιότητα γανοδέρματος που καταναλώνουμε.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη – 6946702139 – Βιογραφικό θεραπευτή

Καταναλώνοντας καθημερινά Γανόδερμα:
Αποκαθίσταται η καλή κυκλοφορία του αίματος
Βελτιώνεται η ποιότητα του αίματος και εμπλουτίζεται με θρεπτικά συστατικά
Έχουμε άμεση ανάπλαση των κυττάρων, οξυγονώνοντας σωστά όλο τον οργανισμό
Άμεσα Αποτελέσματα στην ποιότητα του δέρματος.

Με το σωστό δοσολογικό σχήμα επιτυγχάνουμε:
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος
Διάλυση των θρόμβων
Βελτίωση σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού
Μείωση στα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα
Μείωση στα επίπεδα γλυκόζης στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

⇒ το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ
για μεγαλύτερη ποσότητα Γανόδερμα Εδώ →

Σε επιθετικές μορφές καρκίνου έχει αποδειχτεί κλινικά ότι:
Ενισχύει την επιφάνεια του καρκινικού κυττάρου και εμποδίζει την εξάπλωση του
Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας
Εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων
Βοηθάει τη δράση της φαρμακευτικής θεραπείας
Μειώνει τις πιθανότητες επιπλοκών

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget