ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πηγές της ΕΛ.ΑΣ- Η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών







Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη - που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική - η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της.

Η 33χρονη μητέρα της συνελήφθη το απόγευμα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Όχημα με αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.


Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της συλληφθείσας.


«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας» είπε στους αστυνομικούς στην Πάτρα

Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στους αστυνομικούς που την πήραν από το σπίτι της στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ για τη σύλληψή της.

Όπως μετέδωσε το STAR οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής βρίσκονταν από το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της μητέρας των τριών παιδιών της ίδιας οικογένεια από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες κάποια στιγμή οι αστυνομικοί, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις» φέρεται να απάντησε η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο αυτοκίνητο με τις συμβατικές πινακίδες και τα φιμέ τζάμια, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της καθώς δεν ήθελαν να πληροφορηθεί από κάποια ιστοσελίδα ή από το facebook ότι πρόκειται για προσαγωγή ή σύλληψη. koytipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget