ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.



Το παρόν έδωσε για άλλη μια φορά η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Πιερίας στην στρατιωτική παρέλαση της 28ής Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.... τιμώντας όσους πολέμησαν για τα ιδανικά και την ελευθερία της πατρίδος μας.
Αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι οι παραστάτες και ο σημαιοφόρος της διμοιρίας αποτελούνταν από την ομάδα αναγνώρισης η οποία πήρε μέρος με το όνομα "Αρχάγγελοι", κερδίζοντας ασημένιο μετάλλιο στην μεγάλη στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο στην Αγγλία με την ονομασία Cambrian Patrol στην οποία συμμετείχαν 178 ομάδες από 39 χώρες.










Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget