ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Μαριάννα Τόλη: Ραγίζει καρδιές η Σεμίνα Διγενή με το αντίο της



Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi


Η Μαριάννα Τόλη δεν τα κατάφερε και ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας είναι συγκλονισμένος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της.


Η Μαριάννα Τόλη “έφυγε” από την ζωή, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, με τους φίλους και συναδέλφους της να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Μία από αυτούς η Σεμίνα Διγενή, η οποία με μια ανάρτηση στο Facebook συγκλονίζει.



Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Έφυγε ένα σπάνιο πλάσμα. Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η πολύτιμη φίλη μου. Η χαρούμενη γειτόνισά μου. Η έντιμη και υποδειγματκή συνεργάτις επί χρόνια. Η πιο τρυφερή, η πιο ειλικρινής, η πιο αισιόδοξη, η πιο ευγενική κι η πιο γενναιόδωρη.


Η αγαπημένη μου Μαριάνα Τόλη ταξιδεύει στους υπέροχους παραδείσους, που ονειρευόταν και που μετέφερε ολοζώντανους στα παραμύθια που ανέβαζε στη σκηνή.

Αυτή τη φορά η “Πεντάμορφη” δεν τα κατάφερε με το “Τέρας”…

Καληνύχτα αγάπη μου, θα σ αγαπάω και θα σε σκέφτομαι πάντα”.


Δείτε την ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για την Μαριάννα Τόλη


Δείτε την ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για την Μαριάννα Τόλη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget