ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ηλεία: Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας - Ο εφιάλτης που έζησε 17χρονη για έξι μήνες



Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, υπόθεση μαστροπείας σε περιοχές της Βάρδας και της Μανωλάδας.
Για τη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός 22χρονου αλλοδαπού, για μαστροπεία, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Ο δράστης, τους τελευταίους έξι μήνες, εξανάγκαζε καθημερινά μια 17χρονη, να εκδίδεται σε περιοχές της Βάρδας και της Μανωλάδας, λαμβάνοντας ο ίδιος χρηματική αμοιβή.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία πραγματογνώμονα – Ψυχολόγου και έχει τεθεί σε προστατευτική φύλαξη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Πηγή : ilialive.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget