ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


ΕΛΓΑ: Μέχρι μέσα Ιουλίου καταβολή για αποζημιώσεις

dikaiologitika



Σε περισσότερες από 100.000 ανέρχονται οι δηλώσεις ζημιάς που υποβλήθηκαν στον ΕΛΓΑ για το 2019, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.



Συγκεκριμένα, σε έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή, ο αρμόδιος υπουργός αναφέρεται πως οι εκτιμήσεις από πλευράς Οργανισμού έχουν ολοκληρωθεί «και έχει ξεκινήσει η κοινοποίηση των πορισμάτων και η καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλιστικά ενήμερους παραγωγούς».

Η καταβολή του μεγαλύτερου μέρος των αποζημιώσεων αναμένεται να γίνει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.


Όπως αναφέρεται στο έγγραφο «με το μέτρο αυτό υπολογίζεται ότι το σύνολο των ζημιωθέντων παραγωγών θα εισπράξουν το 65% της αποζημίωσης και μετά το πέρας των εκκαθαρίσεων και της αναθεώρησης του προϋπολογισμού του Οργανισμού θα δοθεί και το υπόλοιπο 35%».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget