ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Aurora Nails: H νέα huge τάση που θα φτιάξει τη διάθεσή σας στο λεπτό

 





Η νέα huge τάση στα νύχια εμπνέεται από το Βόρειο Σέλας (aka Aurora Borealis) και θέλει τα νύχια μας βαμμένα σε ιριδίζουσες αποχρώσεις που θυμίζουν αυτές του ουρανού.


Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγικό και φυσικά πολύ εντυπωσιακό.

Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε από τη Ν. Κορέα πριν από περίπου ένα χρόνο, με τις αναρτήσεις στο instagram με το hashtag #AuroraNails να είναι πάνω από 70,000, ενώ το αντίστοιχο Κορεάτικο #오로라네일 πάνω από 142,000.

 





Οι απαλές αποχρώσεις και η λάμψη κάνουν το συγκεκριμένο nail art ιδανικό για την άνοιξη και θα ολοκληρώσουν άψογα την κάθε σου εμφάνιση.

GOVASTILETO

 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget