ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Καυστικά» σχόλια στα social media για τους επικριτές του Εθνικού Ύμνου σε σούπερ μάρκετ






Χαμός στo twitter


Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες, μετά την κίνηση ενός εκ των σούπερ μάρκετ Μασούτης να παίξει τον Εθνικό Ύμνο κατά την 25η Μαρτίου.


Πρώτο trend στο Twitter έγινε σήμερα, Παρασκευή, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που φέρεται να έβαλε στα μεγάφωνα καταστήματός της τον εθνικό ύμνο.

Μάλιστα αρκετοί πελάτες αλλά και άτομα από το προσωπικό στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου έμειναν ακίνητοι, δείχνοντας έτσι τον κατάλληλο σεβασμό.


Δείτε τα tweet:




#Μασουτης από δω και πέρα μόνο #Μασούτη στον #Βασιλόπουλο να πάνε οι "άντρες" με τακούνια και ξεβρακωτους τους τριχωτους τους κωλους!

— Βερενίκη των 40 Καρδιναλίων. (@verazeras) March 26, 2021











Το να σε ενοχλεί το γεγονός ότι ακούγεται ο εθνικός υμνος σε ένα σούπερ μάρκετ, πέρα από εθνομηδενιστή και ανθέλληνα, σε καθιστά και φασίστα. Το αντιλαμβάνεστε ή επειδή δεν είναι της μοδός σας περνα αδιάφορο? #Μασουτης

— Evangelos Sousourogiannis (@sousourogiannis) March 26, 2021










Προτείνω κάθε μέρα να παίζει τον εθνικό ύμνο ο #Μασουτης με τις βλακείες που γράφουν κάποιοι

— JimDias (@DiasRecipes) March 26, 2021










Σήμερα έχω τα γενέθλια μου, μόλις σχόλασα απ τη δουλειά και πάω #Μασουτη για τα ψώνια μου παρόλο που είναι λίγο πιο μακριά.
Ε ναι ρε φιλε! #Μασουτης 🥳🇬🇷

— 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗰𝗲𝗔𝗻𝗮𝗹𝘆𝘁𝗶𝗰𝗮 (@GreeceAnalytica) March 26, 2021










Θερμά συγχαρητήρια στην Υπεραγορά (supermarket) #Μασουτης για την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου ανήμερα 25ης Μαρτίου! Μερικούς τους πονάει. Ευτυχώς θα αποτελούν πάντα τη μειοψηφία. Ζητώ το έθνος! 🇬🇷

— 𝑱𝒊𝒎𝒎𝒚 𝑫𝒖𝒓𝒅𝒍𝒆𝒔 🇬🇷✝️🏛️⚜️ (@jimlegreq) March 26, 2021










Ανείπωτη η μιζέρια σας,αξεπέραστος ο ανθελληνισμός σας,αδιανόητη η έλλειψη ατζέντας σε επίπεδο μιας ελάχιστα αξιοπρεπούς αξιωματικής αντιπολίτευσης. #Μασουτης

— ΚΛΑΡΙΝ😷ΓΙΑΤΡ😷Σ (@klarinodoctor) March 26, 2021








 pronews.gr 


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget