ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Σοκ σε Λάρισα και Πάτρα με αυτοκτονίες ασθενών μέσα στα νοσοκομεία!






Φρικτό τέλος στην ζωή τους μέσα στα νοσοκομεία όπου και νοσηλεύονταν έβαλαν τα ξημερώματά ακόμη δύο συνάνθρωποί μας, σε Λάρισα και Πάτρα!

Ένας 80χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, περίμενε τις εξετάσεις που θα έδειχναν από τι ακριβώς πάσχει. Όμως, λίγη ώρα πριν του ανακοινωθούν τα αποτελέσματα βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του θαλάμου από την νοσηλεύτρια. Σύμφωνα με το larissapress.gr ο ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του. Μάλιστα φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Την ίδια ώρα τέλος στην ζωή της έβαζε και μια γυναίκα που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Η 65χρονη έκανε βουτιά στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.



Υπενθυμίζεται ότι, χθες, όπως είχε αναφέρει και το newsbreak.gr, ένας ακόμη άνδρας οδηγήθηκε στο θάνατο πέφτοντας από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου στο Βόλο, όπου και νοσηλευόταν σε μονάδα Covid. Το μυστήριο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι όχι μόνο ήταν πολύ καλά στην υγεία του, αλλά ήταν και πολύ κοντά στο να πάρει εξιτήριο, ενώ, τίποτα στην συμπεριφορά του δεν προμήνυε κάτι τέτοιο.


NEWSBREAK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget