ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Θα ασχοληθει κανεις για να μαθει την αιτια που εχουμε εξαρση ατυχηματων στην Ελλαδα;;





Το εχω δηλωσει εδω και μηνες οτι το φαινομενο θα επαιρνε χωρα στο μελλον μας και ειναι εδω και συμβαινει καθημερινα πλεον!

Δεν θα επρεπε καποιος να το ερευνησει ωστε να δει γιατι συμβαινει αυτο το φαινομενο;

Καθημερινα ακουμε για νεκρους απο ατυχηματα εδω και μηνες ; Μια στατιστικη που εχει ξεφυγει ..παλι ξαφνικα και αυτη ;

Μια χωρα οφειλη να εχει τους τροπους και την γνωση να ανακαλυπτει λογους και αιτιες ωστε να προφυλασει τους πολιτες της , το θεμα με την ανοδο των ατυχηματων , με την σφοδροτητα τους , με τον χαρακτηρα τους που δειχνει να ομοιαζουν ειναι ξεκαθαρο και βγαζει ματι και δεν ειναι μια συνωμοσιολογια …γιατι λοιπον κανενας απο τους φορεις του κρατους μας δεν ξεκινα μια ερευνα;


Φοβασται οτι αυτο που θα βρειτε θα σας σοκαρει η θα σοκαρει την Ελληνικη κοινωνια;

Τι παθαινουν οι οδηγοι τελευταια και δεν εχουν τα ιδια αντανακλαστικα; Γιατι οι οδηγοι φευγουν απο δρομους ευθειας και καρφωνονται πανω σε τοιχους κολωνες κοκ; ..

Ειναι ξαφνικα κουρασμενοι οι Ελληνες οδηγοι ; Θα τα ριξουμε με απλοτητα ξανα στο οτι δεν εχουμε οδηγικη σωστη παιδεια ….και αυτο να ακουστει σαν δικαιολογια να σας πω οτι και αυτη η λαθος οδηγικη ανωριμοτητα μας εχει ενα στατιστικο νουμερο που δεν μπορει να κανει ανοδο χωρις λογο !

Σβηνει κανεις την συνειδηση των οδηγων κυριοι; λιποθυμουν στο τιμονι οι Ελληνες οδηγοι κυριοι;


Ειδικο τμημα θα επρεπε ηδη να ερευνα το φαινομενο αλλα ..δεν .. τους λογους προφανως και τους γνωριζει η συνειδηση σας !

Και ακομα εχουμε την τυχη να μην εχει καρφωθει αεροπλανο πανω σε καποιο σπιτι η σε καμια πλατεια …!

Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει η τυχη του πρωταρη..!



KATOXIKA NEA

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget