ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο Γιώργος Τράγκας στην Κατερίνη

Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, και στο cafe Florian της πόλης μίλησε σε δημοσιογράφους και σε ένα μικρό ακροατήριο, το οποίο αποτελούσαν κυρίως ανεμβολίαστοι υγειονομικοί και άλλοι.



Η ομιλία του επικεντρώθηκε κυρίως σε κριτική για το κυβερνητικό έργο σε σχέση με την πανδημία και την οικονομία.

Ο λόγος που ίδρυσε τον πολιτικό του φορέα Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι γιατί η ελευθερία είναι ένα αγαθό που λείπει από τη χώρα. Είπε ότι δημοσιογραφεί εδώ και 50 χρόνια και είναι κατά της Αθηνοκεντρικής ελίτ που διοικεί την Ελλάδα.

Τι είπε:

Άκουσα με προσοχή χθες τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν καταλαβαίνει, δεν συνειδητοποιεί, ότι προωθεί ένα ιδιότυπο apartheid στην ελληνική κοινωνία, το οποίο δεν πρόκειται να αναχαιτίσει τον υπαρκτό ιό, αλλά αντίθετα θα φέρει εδώ (ήδη έφερε) την πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο: την φτώχεια.

Η ένδεια είναι παγκοσμίως η πρώτη αιτία θανάτου. Η φτώχεια, η αναξιοπρεπής διαβίωση γεννά πλήθος νοσημάτων, όπως τα καρδιαγγειακά, οι νεοπλασίες και πλήθος άλλων.




Όποιος ανοίξει την 1η σελίδα της ιστοσελίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα δει ότι ο Covid-19 ως αιτία θανάτου είναι πολύ χαμηλά, πρώτη αιτία είναι η φτώχεια, δεύτερη τα καρδιαγγειακά, τρίτη οι νεοπλασίες, τέταρτη οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που φέτος αύξησαν τους θανάτους στην Ελλάδα τα σκληρά στελέχη εντός των νοσοκομείων, πέμπτη αιτία τα τροχαία και ακολουθούν τα άλλα.




Θέλω να πω ότι θα έπρεπε με ήπιο τρόπο να προωθεί την καμπάνια των ατομικών μέτρων προφύλαξης.

Δηλαδή να υπάρχει ατομική ευθύνη σε όλους μας πως αγκαλιαζόμαστε, πως πλησιάζουμε τον άλλον, πως πλένουμε τα χέρια μας και δεν τα βάζουμε στο πρόσωπο. Όπως επίσης θέλω να πω ότι η κύρια εστία της πανδημίας είναι τα ΜΜΜ.

Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο να λες σε κάποιον ο οποίος έχει κάνει rapid test και είναι αρνητικός να μη φάει σε εστιατόριο σε απόσταση 2 μέτρων από τον άλλον και λίγο αργότερα να τον στοιβάζεις, να τον “σαρδελοποιείς” μέσα στα λεωφορεία και το μετρό.

Το κράτος μας δεν έχει χρήματα γιατί είναι κράτος οικονομικά κατεχόμενο και ‘αρμέγεται’, γίνεται αφαίμαξη κάθε χρόνο στα χρήματά του από την Γερμανία και τις δάνειες δυνάμεις και έτσι δεν έχει να αγοράσει ούτε επαρκή αριθμό λεωφορείων ούτε να κανονίσει έτσι τις μετακινήσεις.

Ταυτόχρονα, δεν έχει να πληρώσει προσωπικό στα νοσοκομεία και γι’ αυτό κάθε τόσο ακούμε ότι το εθνικό σύστημα υγείας είναι υπό πίεση ή έχει ελλείψεις. Δεν έχει ελλείψεις, η Ελλάδα δεν έχει χρήματα γιατί παραδίδει τον ιδρώτα, το αίμα και τις σάρκες του λαού τις στις δάνειες δυνάμεις. Και όσο πάει έτσι τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα.

Επίσης, θέλω να πω το εξής: επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα με τα εμβόλια, όποιος θέλει να κάνει εμβόλιο πρέπει πηγαίνει να το κάνει, όποιος θέλει, όποιος αισθάνεται ότι το επιλέγει πρέπει και να το κάνει, όποιος ανησυχεί για την υγεία ή για όσα μεταδίδονται και ο φόβος είναι κυρίαρχο ανθρώπινο συναίσθημα, καλύπτεται πλήρως από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και από τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Είμαστε ή δεν είμαστε Ευρωπαίοι; Είμαστε Ευρωπαίοι ή είμαστε α λα καρτ Ευρωπαίοι;

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει, γιατί υπάρχει απόφαση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που την έχει υπογράψει η κ. Μπακογιάννη η οποία λέει ότι το εμβόλιο είναι συναινετικό και μόνο συναινετικό, προληπτικές ή επεμβατικές πράξεις γίνονται μόνο με συναίνεση του υγειούς ή του ασθενούς.



Πιστεύω και γι’ αυτό ίδρυσα το κόμμα Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, ότι το κυρίαρχο αγαθό που είναι η ελευθερία για τον άνθρωπο είναι χαμένο στην Ελλάδα. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν υπάρχει ούτε ελευθερία, ούτε ελευθεροτυπία ούτε ελευθερία της έκφρασης.

Επίσης, πιστεύω ότι όπως επισημαίνουν και διεθνή μέσα του εξωτερικού, η δημοκρατία μας δεν είναι πλέον δημοκρατία. Τα Πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης προσφέρουν κάθε βράδυ μια καταρρακτώδη χυδαία προπαγάνδα, αποκρύβουν την πείνα που σοβεί εδώ στην Ελλάδα.

Κρύβουν τις ουρές των συσσιτίων και γενικά την οικονομική εικόνα. Και θέλω να πω σε όλους σας, ότι είναι «διανομή ψευδαισθήσεων» την χαρακτηρίζω, και φαιδρών πελώριων ψεμάτων να λες στον κόσμο ότι υπάρχει ή έρχεται ανάπτυξη όταν αυτή η χώρα επισήμως χρωστάει μισό τρισεκατομμύρια δολάρια.

Και όταν ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται πλέον γιατί χρωστάει στις τράπεζες και το δημόσιο, οι κύριοι των Αθηνών, τα ίδια ονόματα, τα ίδια κόμματα, επαναλαμβάνουν ίδιες ομιλίες, πράξεις και αποτελέσματα. λένε ψέματα, ο κόσμος για να αναπτυχτεί στην Ελλάδα, πρέπει κατά τη γνώμη μου, η φορολογία να γίνει οριζόντια 15% και να πλησιάσει ακόμα πιο κάτω τη φορολογία Κύπρου.


ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget