ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Μπλόκο» ανεμβολίαστων στις εκκλησίες - Θα εισέρχονται μόνο με αρνητικό τεστ




Πρόστιμο 300 ευρώ για τους πιστούς και 1500 ευρώ για τον υπεύθυνο ή τον ιερέα της εκκλησίας


Από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν να εισέρχονται στις εκκλησίες μόνο με αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.



Από αυτή την εβδομάδα – όπως είπε και στο τελευταίο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός – οι πιστοί θα μπορούν να εισέρχονται στις εκκλησίες μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή με αρνητικό τεστ (μοριακό ή rapid).

Προβλέπεται επίσης πρόστιμο 300 ευρώ για τους πιστούς και 1500 ευρώ για τον υπεύθυνο ή τον ιερέα της εκκλησίας αν δεν τηρούνται τα μέτρα, ενώ πιστοποιητικά και τεστ θα πρέπει να ελέγχονται από τους εκπροσώπους των ναών.

Να θυμίσουμε πως το εν λόγω μέτρο προβλεπόταν και στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου. Επίσης, στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι όσοι μπαίνουν για εργασία στους ναούς όπως κληρικοί, ιεροψάλτες νεωκόροι και άλλοι, που δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να κάνουν δυο rapid test ή μοριακά τεστ την εβδομάδα.
Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να συνεδριάσει η Διαρκής Ιεράς Σύνοδος για να δώσει οδηγίες στους κατά τόπους ναούς. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ θέλουν την αρχιεπισκοπή να συμφωνεί με το νέο αυστηρότερο πλαίσιο μέτρων κατά του κορωνοϊού που έθεσε η Πολιτεία


PRONEWS

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget