ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ι.Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Όπως είναι γνωστό, από τις 15 Νοεμβρίου άρχισε η νηστεία της Σαρακοστής των Χριστουγέννων.

Από την εορτή Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου (21/11), εισάγονται στη θ. λατρεία να ψάλλονται οι χριστουγεννιάτικοι ύμνοι.

Για την έναρξη της εφετινής προεόρτιας περιόδου των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα ψάλει τις καταβασίες των Χριστουγέννων «Χριστός γεννάται, δοξάσατε, Χριστός εξ ουρανών απαντήσατε ...», κατά τη διάρκεια Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης το προσεχές Σάββατο, 9.30 το βράδυ.
Να σημειωθεί ότι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης κάθε Σάββατο βράδυ, 9.30-12.30 το βράδι, τελείται Αγρυπνία (Αναστάσιμος Όρθρος – Κυριακάτικη Θ. Λειτουργία) για όσους διευκολύνονται να εκκλησιαστούν το βράδυ του Σαββάτου.








Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget