ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς – Διδακτική Επίσκεψη στο Μουσείο Γεωλογικής Ιστορίας Ολύμπου




Το Μουσείο Γεωλογικής Ιστορίας Ολύμπου επισκέφτηκαν μαθητές και μαθήτριες του Γ1 του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον ερευνητή και υπεύθυνο του μουσείου, κ. Γιώργο Αρζάνα, να δουν και να αγγίξουν πετρώματα, απολιθώματα και ορυκτά του Ολύμπου αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και να κατανοήσουν με διαδραστικό τρόπο τις σχέσεις της μυθολογίας με την ιστορία και τη γεωλογία.

Μουσείο Γεωλογικής Ιστορίας Ολύμπου





-+


Συνοδοί στη διδακτική επίσκεψη ήταν η διευθύντρια κ. Σοφία Ελευθεριάδου, φιλόλογος, και ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Λυμτσιούλης, χημικός.






Το επόμενο διάστημα θα επισκεφτούν το μουσείο και τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget