ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


«Κάνα μανάβη, κάνα φούρναρη, ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ»! Δείτε πως μιλάνε για τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, vid





Ξεπερνούν ακόμα και τους μεγάλο-διεθνιστές σε χαιρεκακία!!!

Με χαιρεκακία ανακοινώνουν οι δημοσιογράφοι σε μεγάλα ΜΜΕ πιθανά μέτρα, τα οποία αναμένεται να πάρει η κυβέρνηση κατά των ανεμβολίαστων.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε στην Αγγλία πως η Ελλάδα δεν θα πάρει μέτρα τύπου Αυστρίας, ωστόσο ορισμένα ΜΜΕ πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση σε ένα πρωτοφανές σκηνικό!


Ως εκ τούτου σε βίντεο από προχθές Τρίτη, πριν πει ο πρωθυπουργός πως δεν θα πάρει, για την ώρα, μέτρα Αυστρίας, ακούγονται τα εξής και μάλιστα με τρόπο χαιρέκακο:

«Αναμένονται μέτρα ασφυκτικών περιορισμών κατά των ανεμβολίαστων. Περίπου το μοντέλο Αυστρίας που ακούσαμε νωρίτερα.

Να το πω με απλά λόγια: Και εκεί που έμπαιναν με rapid test οι ανεμβολίαστοι, τώρα θα θα μπαίνουν.

Δεν θα μπαίνουν στους ανοιχτούς χώρους της εστίασης, που μέχρι τώρα έμπαιναν με rapid, δεν θα μπαίνουν και πουθενά αλλού!

Ουσιαστικά θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο σουπερμάρκετ, φαρμακείο, κάνα μανάβη, κάνα φούρναρη, μέχρι εκεί. Μετά σπίτι τους! Ούτε έξω!».

EL

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget