ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Λιτόχωρο - 14 χρονη καταγγέλει απόπειρα βιασμού !




14χρονη κοπέλα από το Λιτόχωρο καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από 33χρονο ανδρα,Αλβανικής καταγωγής.
Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης όταν η κοπέλα ύστερα από επικοινωνία με τον συγκεκριμένο άντρα, μέσω instarram,στην οποία την εξαπάτησε,εφανιζόμενος ως 18χρονος,με ψεύτικη φωτογραφία, συναντήθηκε μαζί του στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής.
 
Η κοπέλα έφτασε στο σημείο μαζί  με 20χρονο φίλο της, από τον οποίο απομακρύνθηκε για να συναντήσει τον 33χρονο. Όταν ο 33χρονος όρμησε  να τη βιάσει εκείνη άρχισε να φωνάζει προκειμένου να την ακούσει ο φίλος με τον οποίο είχαν φτάσει μαζί στο σημείο.

  Ο νεαρός φίλος της έσπευσε να τη βοηθήσει και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή των δύο ανδρών με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 20χρονου.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ο 33χρονος είναι Αλβανός καταζητούμενος,καταδικασμένος με 19 χρόνια φυλάκισης για ληστείες,όπλα και άλλες κατηγορίες.Παραμένει ασύλληπτος.



Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget