ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κατερίνη: Μήνυση σε δασκάλα απο μητέρα μαθήτριας


Χθές το πρωί μία μητέρα κατέθεσε  μήνυση στο ΑΤ Κατερίνης σε βάρος δασκάλας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
καθώς, όπως είπε, χαστούκισε τη μόλις 7,5 ετών κόρη της στην ώρα του μαθήματος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Νουλέζας, δασκάλα του μαθήματος Μουσικής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, «χαστούκισε χωρίς σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθες δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικίας 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει νωρίτερα συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στη μητέρα της».

Ο δικηγόρος σημειώνει πως όταν η μητέρα μετέβη στο σχολείο προκειμένου να παραλάβει την κόρη της «την αντίκρισε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση, τρομαγμένη και φοβισμένη από το δυσάρεστο συμβάν».


Ο ίδιος τονίζει πως η μητέρα μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της  που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τρομαγμένη και φοβισμένη ,όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας σύμφωνα με την εκδοθείσα Ιατρική Γνωμάτευση.

Χθές το  απόγευμα η μητέρα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας Μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης, ζητώντας την ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία της ενώ ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντη του Σχολείου και τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική δίωξη καιν τιμωρία της.

Με πληροφορίες από το voria.gr



Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget