ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πιερία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμός κυκλοφορίας στη σήραγγα Πλαταμώνα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό κυκλοφορίας θα τεθούν σε ισχύ αύριο στη σήραγγα του Πλαταμώνα.



Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (Χ/Θ 410+350) έως Α/Κ Πλαταμώνα (Χ.Θ. 400,815),

 καθώς και τον αποκλεισμό της πρόσβασης του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και κατά τις ώρες 08:00 έως τις 20:00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών, λόγω εκτέλεσης εργασιών διευθέτησης εισροής υδάτων εντός της σήραγγας Τ3 (σήραγγα Πλαταμώνα) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ακολούθως:

– Για την εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού Λεπτοκαρυάς στον Α/Κ Λεπτοκαρυάς, θα εφαρμοστεί το τυπικό σχέδιο 5-9β (Πλήρης αποκλεισμός αυτοκινητόδρομου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 3 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-5α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό του κλάδου της εισόδου του Α/Κ Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα.

– Πριν την έναρξη εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστεί και ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) στην περιοχή της Σκοτίνας, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.



Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget