ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αγιασμός στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης




Η Σχολική Χρονιά 2022 – 23, ξεκίνησε για το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης με τον καθιερωμένο Αγιασμό την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Διεύθυνση, Εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δια του Προέδρου του Βασ. Δημούση, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, Γονείς – Κηδεμόνες, Μαθητές και Μαθήτριες, παραστάθηκαν στον φετινό Αγιασμό, ανταλλάσσοντας ευχές για μια Καλή Σχολική Χρονιά με ΥΓΕΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!
Μας Τίμησαν με την Παρουσία τους και τους Ευχαριστούμε Θερμά οι κάτωθι:

Ο Βουλευτής Πιερίας κος Φώντας Μπαραλιάκος.
Η Βουλεύτρια Πιερίας κα Μπέττυ Σκούφα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κατερίνης κος Γεώργιος Κυριακίδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κο Κώστα Κουκοδήμο.
Ο Πρόεδρος της Β/ΘΜΙΑΣ Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης κος Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος.
Ο Διευθυντής της Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Πιερίας κος Γεώργιος Μακρής.
Η Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του Δήμου Κατερίνης κα Σημέλα Ελευθεριάδου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο κο Γεώργιο Παπαγιάννη.

Καλή Σχολική Χρονιά με ΥΓΕΙΑ!!!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
των Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget