ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Οικογενειακό θρίλερ στη Χαλκίδα: Τραυμάτισε με μαχαίρι τη γυναίκα του και επιτέθηκε και στα πεθερικά του!





Τραυμάτισε με μαχαίρι τη γυναίκα του και επιτέθηκε και στα πεθερικά του!


Ένα άγριο οικογενειακό θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Χαλκίδα, όταν το βράδυ της Κυριακής για άγνωστη αιτία ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ζευγάρι, μέσα στο σπίτι τους.

Τότε ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στη γυναίκα του την οποία και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Τα πεθερικά του που άκουσαν την φασαρία επενέβησαν και ο γαμπρός τους επιτέθηκε και σε εκείνους, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προσήγαγαν τον άνδρα, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί ένα παρόμοιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκίδα, με μια εικοσάχρονη γυναίκα τυφλωμένη από τη ζήλεια να μαχαιρώνει τον σύζυγό της μπροστά στο μόλις δυο ετών παιδί της.


europost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget