ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Κυψέλη: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε γυναίκα - Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πεζοδρόμιο

Ευλαμπία Ρέβη

Ελληνική Αστυνομία / Eurokinissi


Στην περιοχή της Κυψέλης σημειώθηκε αιματηρή επίθεση το βράδυ της Κυριακής. Θύμα της επίθεσης με μαχαίρι, μία γυναίκα η οποία βρέθηκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.
Δίπλα στο θύμα το αιχμηρό αντικείμενο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ, όταν οι περίοικοι άκουσαν την πτώση της γυναίκας στο έδαφος, την οποία και εντόπισαν αιμόφυρτη ενώ δίπλα της βρέθηκε και το αιχμηρό αντικείμενο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της.

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget