ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αποκλειστικό ΕΡΤ: Καρέ-καρέ από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκης




Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία αποτυπώνονται σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης, από διάρρηξη που έγινε το 2019 σε κοσμηματοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Οι τέσσερις διαρρήκτες φτάνουν ξημερώματα της 16ης Μαίου του 2019 με κλεμμένο αυτοκίνητο έξω το κοσμηματοπωλείο στη Νέα Μηχανιώνα.

Με ψαλίδι σιδήρου, κόβουν τα ρολά και στη συνέχεια τα ξηλώνουν.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας, σπάει με σφυρί την γυάλινη είσοδο και οι δράστες μπαίνουν στο εσωτερικό κρατώντας σκοινιά στα χέρια τους.

Δένουν το χρηματοκιβώτιο, και το τραβάνε με το αγροτικό αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, το όχημα σέρνει το χρηματοκιβώτιο το οποίο διαλύει την βιτρίνα και την πρόσοψη του καταστήματος.

Οι γείτονες που άκουσαν τον θόρυβο έβαλαν τις φωνές, και τα μέλη της συμμορίας πανικοβλήθηκαν και εγκατέλειψαν το χρηματοκιβώτιο στο σημείο.

Οι κλέφτες πρόλαβαν και άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας 40.000 ευρώ.

Το Τμήμα Εγκλημάτων και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησαν δύο από τους δράστες, 29 και 53 ετών που είναι προφυλακισμένοι για άλλες υποθέσεις.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης



ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget