ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ο περίπατος κατέληξε σε τραγωδία




Δάκρυα στην Κοζάνη και το Βελβεντό για τον αναπάντεχο θάνατο. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό…


Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13-10-2018) ένας 65χρονος άντρας στο Βελβεντό Κοζάνης, στην περιοχή του Σκεπασμένου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 65χρονος, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του ενώ περπατούσε κοντά σε μονοπάτι της περιοχής και εντοπίστηκε λίγο αργότερα από συγχωριανούς του μέσα σε αυλάκι με νερό.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι εικόνες από το σημείο που πέθανε ο 65χρονος.



Ο 65χρονος, είχε καταγωγή από το Βελβεντό Κοζάνης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος του φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα διενεργήσει το Α.Τ. Σερβίων.

Πηγή: kozan.gr, kozanilife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget