ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Ένα ξενοδοχείο που είναι πραγματικά “μοναδικό”!





Η λέξη “μοναδικό” είναι αρκετά κλισέ. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα επίθετο, είναι προτιμότερο να σας αντιπροσωπεύει. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει ακριβώς με Hotel Unique στο Σάο Πάολο, το οποίο έχει ιδιαίτερη σχεδίαση τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του.
Το Hotel Unique είναι ένα μέρος όπου η αρχιτεκτονική, η τέχνη, ο σχεδιασμός, η μόδα, η γαστρονομία, η μουσική και οι εξαιρετικές υπηρεσίες, αποτελούν μέρος μιας πρωτοποριακής ξενοδοχειακής κουλτούρας που εμπνέει κάθε φιλοξενούμενο.

Η σχεδίαση του ξενοδοχείου είναι αρκετά ιδιόμορφη και δεν είναι πολύ λειτουργική. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου ανταποκρίνονται κατάλληλα στην καμπυλότητα του κτιρίου με κεκλιμένους τοίχους – κάτι που είναι περιττό, αλλά δείχνει πολύ cool. Μια απροσδόκητη και χρήσιμη λεπτομέρεια, που πρέπει να υιοθετήσουν περισσότερα ξενοδοχεία, είναι η παροχή ενός smartphone και ενός προπληρωμένο data plan σε κάθε δωμάτιο, που εξυπηρετεί τη σύνδεση σας (με μήνυμα ή κλήση) με τον θυρωρό, και φυσικά για να το έχετε μαζί σας καθώς εξερευνάτε το Σάο Πάολο.

Δεν είναι για όλους, αλλά αν θέλετε ένα ξενοδοχείο που έχει “προσωπικότητα”, μην κοιτάξετε αλλού!

















Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget