ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Διάσημος ηθοποιός συνελήφθη για βιαιοπραγία και χρήση ναρκωτικών ουσιών





Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η σύλληψη του πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Supernatural.
Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό, Jared Padalecki, ο οποίος φαίνεται πως συνελήφθη πριν μερικές ώρες στο Austin στο Τέξας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, ο 37χρονος ηθοποιός συνελήφθη την Κυριακή για δημόσια χρήση ουσιών αλλά και δύο βιαιοπραγίες. Όπως διαβάζουμε στα διεθνή media, ο Jared Padalecki χτύπησε δύο ανθρώπους, τον γενικό manager και τον bartender του κλαμπ στο οποίο βρισκόταν.

Οι μάρτυρες αναφέρουν στο TMZ, ότι όταν ήρθε η αστυνομία για να περιορίσει τον Jared, εκείνος έβγαλε έναν πάκο με χρήματα, σε μία προσπάθεια να τους δωροδοκήσει, κάτι που δεν τους άρεσε και ιδιαίτερα.



Η εγγύηση έχει οριστεί σε 5.000 – 15.000 δολάρια ανά κατηγορία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν κρατείται ακόμα ή αν τον έχουν αφήσει ελεύθερο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Genevieve Cortese και μαζί έχουν τρία παιδιά, τον Thimas, τον Austin και την Odette.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget