ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπαιξα τρομερό τένις - Το ότι κατέκτησα τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά κάνει τόσο γλυκιά τη νίκη




Με τις καλύτερες αναμνήσεις φεύγει από τη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά τον τελικό του Open 13 έκανε δηλώσεις στα ελληνικά, και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας είπε:

«Το...


ότι κατέκτησα τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά κάνει τόσο γλυκιά τη νίκη. Έπαιξα τρομερό τένις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ προσεκτικός, ήξερα τι έκανα. Κατάφερα να είμαι συγκροτημένος, να μην το παρακάνω. Η εμπειρία του να παίζω εδώ στη Μασσαλία άλλη μια χρονιά, του να μπορώ να φύγω από εδώ με έναν τίτλο στα χέρια μου σημαίνει πολλά για εμένα και για όλους τους ανθρώπους που ήρθαν να με υποστηρίξουν, να μου δώσουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ελπίζω να ξαναέρθω του χρόνου, τι εβδομάδα ήταν αυτή, απίστευτη!».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Open 13 της Μασσαλίας. Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε στον τελικό τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ και επικράτησε με 2-0 σετ (63, 6-4), παίρνοντας και το τρόπαιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget