ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Γονείς μαθητή κατηγορούνται ότι έδειραν διευθυντή σχολείου




Ένα αποτρόπαιο περιστατικό από σχολείο της ευρύτερης περιοχής της...
Μεσαράς στην Κρήτη, ήρθε στο «φως» από τοπική ιστοσελίδα.

Όπως γνωστοποιεί η σελίδα, ένα περίεργο περιστατικό βίας -που για άγνωστους λόγους αποσιωπήθηκε – σημειώθηκε πρόσφατα σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα, γονείς φέρονται να επιτέθηκαν στο Διευθυντή του σχολείου του παιδιού τους χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και το θέμα πλέον να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθεί ευρέως.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget