ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Δύο ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό εξετάζονται στο νοσοκομείο Βέροιας


Δύο περιστατικά ασθενών που επέστρεψαν από Ιταλία εμφανίζοντας συμπτώματα ύποπτα για κορονοϊό, εξετάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr τα περιστατικά ελέγχονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του υπουργείου Υγείας, καθώς οι δύο ασθενείς νοσηλεύονται σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα που ήταν εγκαίρως έτοιμη έξω από το κτίριο του Νοσοκομείου, ενώ υπήρχε ετοιμότητα με όλα τα μέτρα προστασίας (ειδικές στολές, μάσκες κλπ.).

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του veriotis.gr, δείγματα έχουν ήδη σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα. Όμως οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και τα επόμενα 24ωρα οι δύο νεαροί αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget