ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Να τι σκέφτεται ένας άντρας για μια γυναίκα ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της





Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι πιο ελκυστικές γυναίκες σύμφωνα με τους άντρες είναι οι μελαχρινές με μπλε μάτια. Ωστόσο, η ελκυστικότητα είναι διαφορετική για τον καθένα και τα μαλλιά σας μπορούν να πουν πολλά για την προσωπικότητά σας, ειδικά στα μάτια των ανδρών.


Παραδόξως, μερικοί από αυτούς μπορεί μέχρι και να κοιτάξουν πρώτα τα μαλλιά σας όταν αποφασίζουν να σας ζητήσουν να βγείτε ραντεβού.

Ανακαλύψαμε ποια χρώματα μαλλιών αρέσουν περισσότερο στους άντρες και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τους λόγους.


1. Οι άνδρες βλέπουν τις ξανθιές ως περιπετειώδεις.


Δεν είναι τόσοι πολλοί οι άντρες που έλκονται από τις ξανθιές, σε αντίθεση με αυτό που νομίζαμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι πιστεύουν ότι τους φαίνεται αφύσικο, εκτός αν είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους, το οποίο είναι πολύ σπάνιο (μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού). Οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά είναι τολμηρές. Πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να κρύβονται πίσω από το χρώμα των μαλλιών τους.
2. Οι γυναίκες με καστανά μαλλιά θεωρούνται απλές.



Οι καφέ, καστανές και άλλες σκούρες αποχρώσεις είναι μερικά από τα πιο προτιμώμενα χρώματα μαλλιών για τους άνδρες. Οι καστανές προσελκύουν την προσοχή των ανδρών επειδή δίνουν την εντύπωση ότι δεν φοβούνται να εκφράσουν την γνώμη τους. Είναι ειλικρινείς και αληθινές, αλλά επίσης φαίνεται ένα πολύ φυσικό χρώμα.

3. Οι άντρες πιστεύουν ότι οι κοκκινομάλλες είναι άγριες.


Ενώ τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να μην θεωρούνται τόσο ελκυστικά από τις γυναίκες, οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν τις γυναίκες με κόκκινα μαλλιά σε αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια με τον τόνο του δέρματος τους. Τα φυσικά κόκκινα μαλλιά είναι τα πιο σπάνια από όλα και, συνήθως, εκείνες που βάφουν τα μαλλιά τους κόκκινα φαίνονται επίσης άγριες, εξωστρεφείς και εκφραστικές.

4. Οι γυναίκες με μαύρα μαλλιά είναι ανοιχτόμυαλες.


Μερικοί άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με μαύρα. Από τεχνικής απόψεως, το μαύρο είναι η απουσία όλων των χρωμάτων, κάτι που μερικές φορές κάνει τις γυναίκες να φαίνονται ότι σκέφτονται έξω από το κουτί, και ότι είναι ανοιχτές σε νέα πράγματα και ικανές να δουν πέρα ​​από αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι.


PRONEWS
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget