ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στον Έβρο ετοιμάζει να «χτυπήσει» με λαθρομετανάστες η Τουρκία; Έστειλαν drone κατά μήκος των συνόρων






Ίδια με πέρυσι επεισόδια θέλει να «στήσει» η Άγκυρα

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η Τουρκία ετοιμάζεται να στήσει τα ίδια με πέρυσι επεισόδια στον Έβρο, χρησιμοποιώντας ακόμη μια φορά τους λαθρομετανάστες. Ειδικά τώρα που αρχίζει και «ανοίγει» ο καιρός, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα επιχειρήσει ανάλογο περιστατικό.

Ενδεικτικές του κλίματος είναι οι κινήσεις της Άγκυρας τις τελευταίες ώρες. Σήμερα drone τύπου «Μπαϊρακτάρ» ανεβοκατέβαινε τη συνοριακή γραμμή στο Δέλτα του Έβρου. Στόχος των Τούρκων είναι να χαρτογραφήσουν τις ενέδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των συνοριοφυλάκων, που προσπαθούν να σταματήσουν την είσοδο λαθρομεταναστών από τα περάσματα του Έβρου.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφηκε τουρκική παράνομη πτήση drone η οποία έφτασε σε βάθος δύο χλμ εντός των εδαφών μας!



NEWSBREAK

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget