ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Είχε πολύ καιρό η Πιερία να δει βουλευτή της να εισηγείται ένα κορυφαίο Νομοσχέδιο




Να, όμως, που στο πρόσφατο εμβληματικό σχέδιο νομού του Υπουργείου Παιδείας η Πιερία είχε την τιμητική της.

Η ηγεσία του Υπουργείου επέλεξε τον δικό μας βουλευτή, Φώντα Μπαραλιάκο, ως εισηγητή, ο οποίος, ομολογουμένως, δικαίωσε την προτίμηση προς το πρόσωπό του.


Μεστός λόγος, εμβρίθεια στην απόδοση των πλεονεκτημάτων του νομοθετήματος, συγκροτημένη επιχειρηματολογία, δυναμικός στην αντιπαράθεση στις επιτροπές και στην Ολομέλεια.

Και φυσικά απέσπασε τα θετικά σχόλια τόσο του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας από το βήμα της Βουλής όσο και από τους συναδέλφους του. Παράλληλα, το όνομά του απασχόλησε για αρκετές ημέρες στον Αθηναϊκό τύπο για την αποτελεσματικότητα στην παρουσίαση του νομοθετήματος.

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στα τρία χρόνια θητείας του έχει κερδίσει την εκτίμηση των υψηλών κλιμακίων της Κυβέρνησης. Αναγνωρίζουν σε αυτόν έναν πολύτιμο συνεργάτη στην ανάδειξη και προώθηση του κυβερνητικού έργου.


olympiobima.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget