ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Πανό αποδοκιμασίας στην Επίδαυρο για την αποφυλάκιση Λιγνάδη





Μερίδα θεατών που παραβρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σήκωσε πανό διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και αποδοκιμασίας προς το πρόσωπό του.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη παράσταση των «Περσών» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.


Κάποιοι από τους θεατές που βρίσκονταν στο αρχαίο θέατρο, σήκωσαν δύο μεγάλα πανό, που έγραφαν τη φράση «βιαστής είναι».

Το πανό τράβηξε την προσοχή των θεατών και αρκετοί από αυτούς φωναζαν «μπράβο» και χειροκροτούσαν, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να βγάλουν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τη διαμαρτυρία.
dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget