ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Victoria cinemas: Θερινός Νέοι Πόροι – Πρόγραμμα Πέμπτη 21/7 έως Τετάρτη 27/7 (εκτός Σαββάτου 23/7)





ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΕΓΝΑΤΙΑΣ Τηλ. 23520 21888

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΥΡΟΥ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:


Πέμπτη 21/7 έως Τετάρτη 27/7 (εκτός Σαββάτου 23/7)

ΩΡΑ : 21.15

Director: Ζιλιέν Ραπενό

Writers: Mατιάς Γκαβαρί, Ζιλιέν Ραπενό

Actors: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ, Πιερ Αρντιτί, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Ζαν-Πιερ Νταρουσέν

Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια – γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα!

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.

Trailer :






ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 3

Παρασκευή 22/7, Κυριακή 24/7 και Δευτέρα 25/7 στις 23.00

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της. Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο!

Τrailer :






Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ :

Σάββατο 23/7 ΩΡΑ : 20.00

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ελένη Ζελίνου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Tζένη Αρκούδη

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Νίκος Λαμπρόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΗ:Γιώργος Γαβρόπουλος

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :Ζωή Φώκα

ΗΧΟΣ/ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Ζελίνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟI :Βασιλική Βλασσοπούλου, Γιώργος Γρηγοριάδης, Ευδοκία Μπούρα, Βαγγέλης Ξημεράκης, Νεκταρία Παναγιωτοπούλου, Πάτρικ Τοχουμίδης

Είναι ένα παραμύθι για τα παιδιά, που δια πλέκει αριστοτεχνικά τους σημαντικότερους ήρωες γνωστών παραμυθιών που συναντιούνται σε μία κοινή περιπέτεια και προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).

Ένα χαρούμενο ξεφάντωμα με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών στην ποιο ωραία περιπέτεια τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Το συγκεκριμένο έργο ενθουσιάζει τους μικρούς θεατές δίνοντας τους με των ποιο έξυπνο τρόπο μηνύματα για την αγάπη, την ειρήνη και τη φιλία.



TOP GUN : MAVERICK

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Tρίτη 26/7 και Τετάρτη 27/07

ΩΡΑ: 23:00

Σκηνοθεσία: Joseph Kosinsk

Σενάριο: Ehren Kruger

Ηθοποιοί: PTom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Monica Barbaro, Jon Hamm, Ed Harris

Διάρκεια: 137 ΛΕΠΤΑ

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.




Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget