ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Β. Κεγκέρογλου στο ΡΘ: Θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια - Θα καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες





ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναφορικά με την κλήση των προστατευόμενων μαρτύρων στην προανακριτική σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου.


Με φόντο τους προστατευόμενους μάρτυρες τόνισε πως αυτό που έχει σημασία δεν είναι ο τρόπος που θα καταθέσουν, αρκεί να καταθέσουν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Καλυμμένα πρόσωπα θέλετε παιδιά, καλυμμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θέλετε αλλοιωμένα; Ότι θέλετε. Φωνή; Ότι θέλετε. Θα καταθέσετε όμως. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την βάσανο των ερωτήσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Και θα γίνει αν έρθουν να απαντήσουν και όπου πέσουν σε αντιφάσεις θα κάνουμε κατ' αντιπαράσταση εξέταση», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει πλέον αξιοπιστία των μαρτύρων τόνισε ότι αυτό θα το αξιολογήσει η επιτροπή καθώς όπως είπε «υπάρχουν καταθέσεις που τις θυμήθηκαν μετά από έναν χρόνο οι οποίες όμως συνδέονται με πολιτικά γεγονότα. Φαίνεται συνδυασμός πολιτικών ενεργειών και καταθέσεων».

Σχετικά με την χθεσινή απόφαση της επιτροπής ο κ. Κεγκέρογλου είπε ότι αποφασίστηκαν ομόφωνα τρία πράγματα: «Ένα, να στείλει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου μια επιστολή να φέρει η κ. Τουλουπάκη τα έγγραφα που κατακρατεί στα γραφεία της και να τα φέρει στη Βουλή. Όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση. Δύο, κρατάει στο γραφείο της τις επιστολές, τα αιτήματα, που έστειλε η Ελλάδα προς το FBΙ για να έρθουν απαντήσεις βάσει συγκεκριμένων ερωτημάτων. Τρίτων θέματα που άπτονται των καταθέσεων των μαρτύρων».

«Αυτή η επιστολή είναι ομόφωνη. Ενώ λοιπόν μετά από δικιά μας παρέμβαση τροποποιήθηκε το έγγραφο, συμφώνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούμενος από τον κ. Λάππα, τα δύο έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα γράφουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε. Μετά βέβαια που βγήκε από την επιτροπή ο κ. Λάππας έφαγε πολύ ξύλο, τηλεφωνικά. Δεν τον άφησαν να πάει στον Άρειο Πάγο», είπε χαρακτηριστικά.


thessnews
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget