ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Αλλαγή δεδομένων στο γκρουπ τερματοφυλάκων για τον Πιερικό




Ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης, που έκανε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σάββα Ταταρίδη το τελευταίο διάστημα στους Κατερινιώτες, αρχικά έδειχνε “κλεισμένος”, αλλά εντέλει αποχωρεί από τους “μελανόλευκους”.



Στη θέση του, για να κλείσει το τρίο με Καραγκιολίδη-Τζήμα, αναμένεται να επιστρατευτεί ο Κατερινιώτης Γιώργος Χριστοδουλής, που ήδη μετέχει στην προετοιμασία.

Ο νεαρός και παλιός γνώριμος (αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πιερικό) αρχικά είχε δοθεί δανεικός στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Κ19 Αστέρα Τρίπολης, Κ17 Παναθηναϊκού, Βατανιακό και Ηρακλή.

Άμεσα η ομάδα της Πιερίας αναμένεται να ανακοινώσει τους Γαλανόπουλο-Ροβίνα, ενώ αναζητά και ένα μέσο.

Πηγή: Soccerpractor - Pieria sport
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget