ΝΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Ηλεκτρονική εφημερίδα τού Ν. Πιερίας !!!


Στην Έλαφο: “Έπεσε” η κεραία κινητής τηλεφωνίας – Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του χωριού αποτελεί παρελθόν.




Με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα μιλά για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την Έλαφο Πιερίας:

“Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα μετά τη διαπίστωση, ότι στις
6/7/2022 《έ π ε σ ε 》 η κεραία κινητής τηλεφωνίας Cosmote, η οποία τοποθετήθηκε παράνομα και αιφνίδια στο κέντρο του χωριού, συνήλθε στο κοινοτικό γραφείο της Ελάφου, για την αποτίμηση της όλης κατάστασης.

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα ακόλουθα:Παραμένει και διατηρείται στο ακέραιο και σε ισχύ το από 30/5/2022 ψήφισμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Ελάφου.
Το όποιο εγχείρημα επανατοποθέτησης της κεραίας στον ίδιο χώρο ή σε άλλο μικρότερης απόστασης των 500 μ. από τα όρια της κοινότητας, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Ενημερώνουμε, ότι στην περίπτωση που αγνοηθούν τα παραπάνω αιτήματα, θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους.

Κ α λ ο ύ μ ε
τους θεσμικούς φορείς της Πιερίας, τους κ.κ βουλευτές,την κ.αντιπεριφεριάρχη, τον κ. δήμαρχο,τους κ.κ αντιδημάρχους και τους κ.κ δημοτικούς συμβούλους, να συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση του προβλήματος, αναλαμβάνοντας έγκαιρα τις επιβαλλόμενες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget